Noutăți

In ziua de 24 mai, 2009, orele 14:00 – 16:00, in Piata Marii Adunari Nationale (piata centrala din fata sediului guvernului) din municipiul Chisinau, capitala Republicii Moldova, va avea loc o adunare a creștinilor evanghelici in vederea promovarii valorilor biblice ale familiei. Prin aceasta manifestatie de mare amploare, se urmareste atragerea atentiei publicului larg, care neglijeaza principiile divine. Printre cei care vor proclama Cuvantul lui Dumnezeu sunt: Valeriu Ghiletchi (episcop, duputat in Palamentul R.M.), Victor Pavlovschi (episcop), Doru Cirdei (pastor), Vitalie Marian (vice-presedintele Colaitiei Pro-Familia). Cladirea Guvernului

Reclame

Responses

  1. pace frate Doru

    daca ai ceva sugestii cu ce am putea sluji celor din america ( care nu sunt Romani )in acelasi fel ca la cei din Europa te rog se ni le trimiti. Poate stii ca s-a deschis o noua lucrare aici si marele motiv este coruptia din biserica Bethel si nevoia de a sluji celor tineri pe limba lor ( adica engleza ). Domnul sa va binecuvinteze.
    mike antimie

    • Dragă Frate Mike, iartă-mă că așa de târziu raspund. Am fost plecat din „zona virtuală”. Salut inițiativa voastră de a crea un cadru de slujire în limba „poporului”. Sa nu aităm că așa a început Marea Reformă: cu traducerea Bibliei în limba poporului. Se pare că Românii (și nu numai ei) din diaspora, cred că limba română este „limba sacră pentru slujire la altar”, și le este greu să recunoască că în felul acesta slujirea nu este relevantă, mai ales pentru generațiile care ne urmează. Iată ce pot să spun pentru început, românilor din diaspora: este timpul să recunoașteți că Dumnezeu v-a atras acolo unde vă aflați cu „momeala” binecuvântărilor materiale și a libertății, însă este, de asemenea, timpul să înțelegeți că adevăratul scopt nobil pentru care vă aflați acolo, este Evanghelia! Dumnezeu este preocupat să câștige lumea întreagă pentru Împărăția Sa, iar noi suntem urmași ai lui Isus în măsura în care suntem animați de aceeași pasiune ca El, pentru câștigarea celor pierduți, cu care ne întâlnim, oricine ar fi ei și orice limbă ar vorbi ei. Si apoi, daca tot ați învățat limba țării a cărei rezidenți sunteți ca să puteți exploata binecuvântările (și nu este rău cest lucru), de ce să nu o folosiți pentru slujirea Împărăției? Sper că nu am supărat pe nimeni ca să se împietrească, dar dacă am „supărat” pe cineva ca să pornească, înseamnă că metoda… dă randament.

  2. Ne vom ruga cu biserica pentru lucrarea Domnului din MD. Domnu sa va dea har binecuvantare in mesajul pe care o sa-l predicati!

  3. Ne rugam pentru ziua de 24 mai!!! Dumnezeu sa binecuvinteze pe toti cei care vor participa la aceasta adunare!!! In mod special ne rugam pentru vorbitori ca Dumnezeu sa le dea Har si Putere!!!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: