Nevoi de rugăciune

Astăzi, 20 mai 2009, Parlamentul R.M. nu a reușit să aleagă președintele (Domana Zinaida Greceanii, ex-Prim Ministru) Republicii Moldova. Așa după cum au promis liderii celor trei partide de opoziție, comuniștii nu au primit votul (un singur vot) de care au nevoie pentru a alege președintele. Procedura se va repeta la data de 28 mai, 2009, iar in cazul in care majoritatea comunistă nu va totaliza minim 61 voturi, atunci în mod legal se vor anunța alegeri anticipate. Să ne rugăm ca voia lui Dumnezeu să se facă la nivel înalt în Moldova. Noi credem că Dumnezeu are ultimul CUVÂNT!

Reclame

Responses

  1. In ultimile saptamani m-am rugat mai mult pentru conducerea si poporul din Republica Moldova. Dumnezeu a folosit demonstratiile din centrul Chisinaului pentru a ma ruga mai mult si mai des pentru ca voia Domnului sa se faca in aceasta tara. Doamne Isuse te rog sa ajuti atat autoritatiile cat si poporul din Rapublica Moldava sa se intoarca la Dumnezeu pentru ca numai El poate da binecuvantare, prosperitate si mantuire!

  2. Frate Doru explicaţi-ne şi nouă ce se întâmplă în Moldova ca nu prea înţelegem? Nu prindem nici un canal de televiziune din Moldova şi nu prea îi dăm de capăt la ce va referiţi când spuneţi că vor fi din nou alegeri! Doar au fost odată! Nu?

    Cici şi Iano


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: